Apa curata, cu ajutorul purificatorului de apa de la Clack.ro

Apa are un rol primordial in viata umana fiind absolut necesara desfasurarii vietii. Desi de cele mai multe ori apa este disponibila in mod facil si in cantitati suficiente, nu acelasi lucru se poate spune si despre calitatea acesteia. De multe ori apa este poluata, ceea ce duce la afectarea vietii umane si chiar la aparitia unor grave probleme de sanatate, care pot pune viata in pericol.

Rezolvarea acestei probleme poate fi facuta pe mai multe cai, unele dintre ele presupunand costuri mari, cum ar fi consumarea apei imbuteliate, dar o solutie usor de pus in practica este folosirea unui purificator de apa (iata aici modelele disponibile: http://www.clack.ro/purificatoare-apa/), cat mai eficient.

Pentru noi, oamenii, Clack.ro devine solutia perfecta punand la dispozitie o gama variata de filtre pentru apa, potrivita in orice situatie si cu un raport calitate-pret excelent. Produsele  acestei firme sunt fabricate in Statele Unite ale Americii, unde standardele sunt extrem de ridicate, ceea ce garanteaza performantele purificatoarelor de apa.

purificator apa

Avantajele purificatoarelor de apa Clack.ro pentru oameni

O apa pura, desi la prima vedere pare greu de realizat, poate fi obtinuta extrem de usor cu cheltuieli relativ mici si fara instalatii complicate.

Purificatorul de apa de la Clack.ro ofera numeroase avantaje de care oamenii se pot bucura prin consumarea apei de cea mai buna calitate.

Dintre avantaje enumeram:

  • Obtinerea unei ape perfect potabila din care sunt eliminate substantele chimice, gustul si mirosul inadecvat;
  • Elimina virusurile, bacteriile, alte microorganisme care pot afecta sanatatea umana;
  • Sunt usor de montat sub chiuveta avand dimensiuni mici;
  • Tehnologiile sunt cele mai moderne si asigura eficienta purificatorului de apa;
  • Nu schimba PH-ul apei;
  • Reduce cheltuielile familiale prin oprirea necesitatii cumpararii apei imbuteliate.

purificatoare apa

Tipurile de purificatoare existente pe piata

Oricine isi doreste sa cumpere un mediu filtrant de apa se poate adresa specialistilor Clack.ro, deoarece acestia ofera servicii complete pentru toata lumea.

 Profesionalismul echipei acestei firme este vizibil in toate serviciile lor:

  • Identificarea problemei – analiza apei este facuta gratuit de catre specialisti;
  • Alegerea echipamentului potrivit;
  • Livrarea si instalarea purificatoarelor de apa;
  • Intretinerea acestora in perioada de garantie, la cererea clientilor si in perioada de post garantie (garantia acopera o perioada de minimum 2 ani).

Dintre filtrele de apa comercializate online amintim filtrele cu carbune activ, denitrificatoarele (elimina nitratii din apa), sterilizatoarele UV, deferizatoarele etc.

Unul dintre produsele recomandate pentru majoritatea gospodariilor este purificatorul Excito B, un sistem ideal pentru montarea la reteaua de apa potabila. Datorita dimensiunilor reduse (390x355x100mm) poate fi instalat cu usurinta sub chiuveta de la baie sau de la bucatarie.  De asemenea, are un debit de 1,9 l pe minut, ceea ce asigura necesitatile de consum pentru fiecare familie.

Membrana capilara cu o finete de 0,02 microni retine toate materialele poluante din apa cum ar fi nisipul, rugina, fierul, mercurul, cobaltul, clorul, plumbul. In acelasi timp, filtrul de apa nu retine mineralele bune, permitandu-le sa treaca, astfel nemodificandu-se PH-ul apei. Pachetul vine insotit de toate piesele necesare pentru montaj, precum si de o baterie eleganta din inox. Pretul acestui purificator de apa este extrem de atractiv, amortizandu-se, in doar cateva luni, prin economiile facute la apa imbuteliata.

logo clack

Pentru informatii despre purificatoarele de apa de la Clack.ro, puteti intra pe site-ul oficial sau sa sunati la numarul de telefon: 0749 661 835. De asemenea, puteti trimite e-mail pe adresa: office@clack.ro.