Antique Bistro & Wines – un restaurant cu personalitate

Antique Bistro & Wines lansează noul meniu

 

 

 

 

 

 

 

Joi 19 aprilie, Antique Bistro&Wines a organizat petecerea de inaugurare a restaurantului dar ÅŸi de lansare a noului meniu.
Nu aveau cum să lipsească specialităţile culinare, vinuri atent selectate şi muzica bună.
Invitaţii speciali au fost Dan Silviu Boerescu şi Cristian Păduraru care ne-au purtat în lumea fascinantă a vinul şi care ne-au ajutat să facem cele mai bune alegeri în materie culinară. Ne-au fost prezentate vinuri de soi precum Prosecco, un vin spumant, Rusalca Alba de la Oprisor, Alira primul vin de la Aliman, Duo de la Enira, asezonate cu preparate fine dar şi foarte bine alese pentru evenimentul serii.


Acest eveniment a fost un bun prilej de a aduna artişti consacraţi printre care şi Mihai Margineanu, Tavi Colen, Annes, Betty Stoe, dar şi foarte mulţi iubitori ai vinului care au ales să petreacă alaturi de cei de la Antique Bistro & Wines o seara de neuitat.

Despre Antique Bistro & Wines

      Situat în inima Bucureştiului pe Mihai Eminescu nr. 33, Antique Bistro & Wines vă invită într-o atmosferă cu totul şi cu totul specială. Decorul parcă desprins dintr-o operă de artă, va transmite o stare de comfort, intimitate dar şi rafinament.
Antique Bistro & Wines este o locaţie ce pune mare accent pe evenimente precum degustări de vinuri. Povestea unui vin bun de calitate, va merge întotdeauna cu preparatele fine ale unei bucătarii frantuzeşti, pe care o veti regasi la restaurantul Antique.

 

 

 

 

 

 

 

Date contact:
Adresa : Str. Mihai Eminescu nr. 33
Telefon : +40 768.924.960
Email : contact@bistroantique.ro
www.bistroantique.ro