Ansamblul Rezidential Cortina Residence – Siguranta si confort

2014 e anul in care piata imobiliara a dat primele semne reale de revenire.  Clientii au inceput din nou sa prinda “curaj” si sunt dispusi sa investeasca intr-o locuinta. Spre deosebire de 2008, clientii sunt dispusi sa achizitioneze mai degraba o locuinta noua decat in una veche.

O data cu criza financiara ce a lovit intreaga lume, piata imobiliara s-a prabusit.  Astfel, lucrarile multor ansambluri rezidentiale au fost sistate din cauza lipsei clientilor. Unii dezvoltatori au ales sa intre in insolventa, in timp ce altii nu au putut evita falimentul. Multe dintre lucrari au fost pur si simplu abandonate. La 6 ani de la momentul declansarii crizei financiare, piata imobiliara da semne de revenire.

Revenirea “la viata” a pietei imobiliare se datoreaza mai multor factori. Ieftinirea creditelor oferite de banci clientilor e unul dintre ele. Insa cel mai important reprezinta decizia dezvoltatorilor de a scadea pretul. In 2008, anul boom-ului imobiliar, un apartament cu doua camere situat intr-un bloc vechi ajungea sa coste si 120.000 de euro. Si nu vorbim aici de o locuinta situata intr-o  zona centrala. Acum, practic, aceeasi locuinta costa de trei ori mai putin. Situatia sta la fel si in cazul ansamblurilor rezidentiale. Dezvoltatorii au scazut preturile in ideea de a debloca piata. Si primele semne au aparut  chiar de anul trecut. Clientii au inceput sa fie fie interesati de achizitionarea unei locuinte, acestia profitand si de oferta de creditare a institutiilor bancare. Practic, de la inceputul anului s-au vandut cateva sute de apartamente situate in ansambluri rezidentiale.

Este cazul si apartamentelor situate in ansamblul rezidential Cortina Residence.  Desi lucrarea se estimeaza ca va fi gata in vara anului 2015, primele apartamente au fost deja rezervate. Iar interesul e din ce in ce mai mare. Situat in cartierul Baneasa, la 400 de metri distanta de parcul Herastrau, ansamblul rezidential Cortina Residence le ofera clientilor cea mai buna oferta din zona.  Practic, pretul de 1300 de euro pe metru patrat are menirea de a fi ca un magnet pentru clienti, daca ne gandim ca pretul zonei depaseste 2000 de euro pe metrul patrat.

Cortina Residence si-a castigat un binemeritat loc in topul celor mai elegante, sigure si luxoase ansambluri rezidentiale din Bucuresti.  Siguranta e data de calitatea materialelor folosite in constructia ansamblului rezidential.  Cortina Residence e singura cladire rezidentiala construita cu clasa de beton B700. Acest tip de beton e folosit, in special, in constructiile industriale. Eleganta de data de fatada ventila ta si ecologica ce produce oxigen acttiv.

Unul din motivele pentru care piata imobiliara revine in atentia clientilor este si siguranta data de calitatea cladirilor, pe piata ramanand dupa criza doar firmele solide, de specialitate. Iar Cortina Residence le ofera  clientilor aceasta siguranta.