Ansamblu Rezidential Cortina Residence

Ansamblul residential Cortina Residence si-a reluat lucrarile de finalizare a complexului, a anuntat noul dezvoltator care a preluat proiectul. Proiectul va fi finalizat in vara anului 2015, iar apartamentele pot fii achizitionate de cumparatori dornici de confort si liniste. Ansamblul este situat in zona de Nord a Capitalei, in sectorul 1, aproape de Parcul Herastrau, de Aeroportul Otopeni si de Soseaua Bucuresti- Ploiesti. Se poate ajunge de aici foarte usor spre centrul orasului avand legaturi directe cu Bulevardul Aviatorilor, Calea Floreasca, strada Barbu Vacarescu si strada Nicolae G. Caramfil. Aplasarea langa centre comerciale (Baneasa Mall, Promenada Mall, Ikea, Carrefour Feeria, Mega Image), langa gradinite, scoli, farmacii, centre medicale fac din Cortina Rezidence o zona perfecta pentru a locui singur sau impreuna cu familia. Ansamblul residential este in apropierea statiilor mijloacelor de transport in comun: tramvaiul 5 si RATB-urile: 112, 301, 261, 335.

Blocul are o arhitectura interesanta si moderna, realizata de firma Westfourth, constructia rezistenta si puternica a fost dezvoltata de firma Consal, iar proiectarea structurii de catre Pop&Asociatii.

Ca ansamblul este bine amplasat, intr-o zona buna si cu diverse facilitati, unde se ajunge repede, atat cu masina cat si cu mijloacele de transport in comun, marturie stau feedback-urile clientilor dar si ale specialistilor in domeniu, fiind considerat de asemenea un proiect foarte apreciat si pentru ca a folosit inovatii ecologice in ceea ce priveste contructiile civile.

In primul rand cladirea are o suprafata ventilata, adica se produce oxigen activ, care are rolul de a distruge bacteriile si virusurile, muschii, lichenii, germenii, prevenind igrasia si distrugand mirosurile neplacute.

In al doilea rand zidaria blocului s-a realizat cu cea mai buna caramida, tip porotherm marca Wienerberger, care pe langa o performanta izolatie termica, se remarca prin inovatie, calitate si estetica.

In al treilea rand, rezistenta ansamblului de blocuri este determinata si de betonul folosit B500, B600 dar si B700, care in cazul unui seism mai mare nu cedeaza, iar fierul PC52 a fost folosit de practicanti datorita rezistentei acestuia. Tamplaria exterioara este din aluminiu, marca Schuco, avand o grosime de 75 mm, iar geamurile au tehnologia sistemelor Low E si 4 Seasons.

Daca la exterior arata foarte bine ansamblul Cortina Residence si ofera siguranta viitorilor proprietari, la interior finisajele sunt foarte bine realizate si designerii ansamblului impreuna cu viitorii proprietari isi pot alege diverse combinatii de culori si modele, pentru gresie si faianta, aceasta fiind importata din Italia de la Atlas Concorde si Marazzi. Parchetul folosit pentru apartamente este triplu-stratificat, fiecare avand posibilitatea de a-si alege culoarea si modelul dorit.

Aceste caracteristici enumerate mai sus fac din ansamblul residential Cortina un produs unic pe piata imobiliara din Romania, atat pentru clientii din Romania, cat si pentru clientii din strainatate.