Animalele romanilor merg la saloanele de frumusete

In ultima vreme, in Romania a devenit o afacere extrem de profitabila cosmetica animalelor de companie. Foarte multe saloane s-au deschis in cele mai mari orase ale tarii, iar patronii lor recunosc ca profitul este unul urias deoarece stapanii de animale doresc pentru prietenii lor necuvantatori un aspect ingrijit si o sanatate de fier.

Nu numai cei care participa cu pisicile sau cainii lor la concursurile de frumusete sunt clientii fideli ai acestor saloane, ci si oamenii obisnuiti care isi doresc ca animalele lor sa se bucure de servicii de cosmetica complete.

Concurs frumusete animale

Chiar daca birocratia pare cumva o piedica teribila pentru orice afacere in Romania, totusi cu rabdare se poate trece si marea, spune o vorba romaneasca tare inteleapta. Astfel incat, deschiderea salonului poate insemna pentru proprietari nu numai un vis implinit, dar si posibilitatea sa obtina independenta financiara mult visata.

Concursurile sau expozitiile chinologice sunt un motiv in plus pentru o astfel de afacere. Animalele care participa au nevoie de diverse tratamente, de sampoane nuantatoare, de balsamuri, de creme, pudre sau diverse fixative, perii, piepteni, tunsori speciale pentru fiecare rasa in parte. Renumele salonului poate depinde si de un premiu castigat de un astfel de patruped frumos aranjat si dichisit, asadar acest lucru va atrage dupa sine noi clienti.

Destul de costisitoare in strainatate, cosmetica canina si felina din Romania este extrem de accesbila pentru toata lumea, astfel incat chiar si o vecina de cartier poate spune cu mandrie ca pisicuta ei a capatat o noua infatisare incantatoare la salon.

Iubitori de Caini

Avantajele salonului de cosmetica pentru iubitorii de animale sunt numeroase. Socializarea este unul dintre acestea, animalul putand intalni cu acest prilej si alte persoane umane cu care va interactiona, in asa fel incat sa aiba un comportament pozitiv in preajma lor si nu unul agresiv.

Tratamentele de care animalul beneficiaza in acest loc sunt net superioare celor realizate de stapan in intimitatea locuintei sale pentru ca un salon are echipamente speciale, de ultima generatie, produse cosmetice profesionale si personal cu diverse cunostinte de specialitate. De asemenea, aceste terapii aplicate animalelor care vin la salon pot fi personalizate in functie de dorintele stapanilor, de rasa, dar si de personalitatea cainelui sau pisicii.

Foarte multi dintre romanii care detin un animal recunosc faptul ca nu au timp suficient pentru a-l dedica ingrijirii estetice a cainelui, de exemplu, astfel incat le vine mult mai usor sa faca o programare la salon si sa beneficieze de toate serviciile complete, decat sa o faca superficial acasa. Nu in ultimul rand, acestia amintesc de faptul ca in acest mod starea de bine a animalului sporeste, doar daca salonul pune la dispozitie expertiza, experienta si grija unui personal calificat.

Salon de Cosmetica in Bucuresti Cherry VET - Tuns Caine-min

Un salon care ofera servicii de cosmetica canina si felina (tuns, trimat, spalat, coafat, curatat ochi, urechi, taiat unghii, vidat glande) este www.cherryvet.ro/servicii/cosmetica-canina-felina/ ce ofera clientilor sai un ambient incantator, o echipa tanara si zambitoare, dornica sa multumeasca pe oricine ii trece pragul, echipamente moderne si respectarea tuturor normelor de igiena si de pastrare a unui mediu steril atat in camera in care se realizeaza consultul, cat si in celelalte.