Ana si Cornel – mezeluri de familie – s-a lansat pe Facebook cu un concurs destinat familiei

Prin campania – concurs “Castiga o familie fericita cu Ana si Cornel”, una dintre cele mai importante companii producatoare de preparate din carne din Romania, transmite consumatorilor mesajul marcii: “Mezeluri de familie”. Povestea concursului este simpla, cele mai importante castiguri se obtin in familie. Familia este cea care iti transmite valorile esentiale, familia este cea care iti aduce cele mai mari bucurii pentru ca este cea care in final castiga.
Campania – concurs “Castiga o familie fericita cu Ana si Cornel” evidentiaza tot ceea ce inseamna valoare familiala: unitatea, reusita si bucuria impreuna. O poveste frumoasa de familie este cea care a facut in putini ani, dintr-o afacere de familie, o companie nationala de top – Ana si Cornel. O poveste de familie este cea care poate aduce unor oameni uniti si care se iubesc voturi pentru a castiga o vacanta dorita si multe alte premii.
Resursele strategice si creative ale acestei campanii au fost gasite intr-un mod foarte la indemana, dar si eficient in acelasi timp: in viata de familie, in povestea speciala si unica a fiecarei familii. E nevoie doar de cateva amintiri care vorbesc despre relatia speciala care exista in fiecare familie si noua campanie-concurs de la Ana si Cornel prinde contur.
Marca Ana si Cornel este solidara cu consumatorii sai preocupati de viata de familie. Ana si Cornel este o marca de incredere, care apartine unui producator de mezeluri responsabil, unul dintre cei mai importanti din categoria sa. Noua campanie-concurs “Castiga o familie fericita cu Ana si Cornel ” reprezinta intrarea brandului in mediul online. Aceasta se desfasoara pe pagina nou inaugurata de Facebook a companiei, este promovata in mediul online şi prin actiuni de comunicare in reteaua de magazine a companiei si la radio.

Ana si Cornel este o companie romaneasca cu activitate in domeniul productiei, prepararii si conservarii carnii si a preparatelor din carne, cu o istorie de peste 15 ani in domeniul industriei alimentare si cu o capacitate de productie de 50 de tone de mezeluri pe zi in anul 2010.
Brandul “De la Ana si Cornel – mezeluri de familie” poate fi gasit intr-o retea de peste 100 de magazine proprii si la cei peste 5000 de clienti de distributie din Muntenia, Dobrogea, Moldova, Oltenia si Banat. Mezelurile de familie de la Ana şi Cornel sunt: salamuri, carnati, specialitati, crud-uscate, semipreparate precum si carne proaspata de porc, vita, pasare, toate create si produse dupa retete traditionale si cu maxima atentie la sanatatea consumatorului.
In ultimii trei ani, compania Ana si Cornel s-a clasat in mod constant pe unul din primele trei locuri in topul celor mai importante companii producatoare de mezeluri din Romania.