Ambalaje Cupcakes : De unde le poti achizitiona?

   Ambalaje cupcakes sunt produse in atelierele proprii ale companiei Process Color pentru firmele de patiserii, cofetarii, ce pot fi folosite pentru torturi, prajituri, briose etc.

   Din punct de vedere economic, sunt ambalaje cupcakes destinate sa cuprinda sau sa inveleasca un produs sau un ansamblu de produse, pentru a le asigura protectia temporara din punct de vedere fizic, chimic, mecanic, biologic in scopul mentinerii calitatii si integritatii acestora in starea de livrare, in decursul manipularii, transportului, depozitarii si desfacerii pana la consumator sau pana la expirarea termenului de valabilitate.

Din punct de vedere tehnic, sunt ambalaje din plastic definite ca un ansamblu de materiale, destinate protectiei calitatii si integritatii produselor si facilitarii operatiilor de circulatie tehnica a marfurilor.

Ambalaje Cupcakes

Ambalaje cupcakes personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cofetarii pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cofetarii se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc).

In momentul de fata, Processcolor.ro este producator si distribuitor de:

  • caserole plastic pentru cofetarii, patiserii: caserola cu un singur compartiment pentru o prajitura de 120 ml, caserola cu doua compartimente model River 1 de aproximativ 900 ml, caserola cu un singur compartiment model River 2 de aproximativ 750 ml, caserola cu patru compartimente pentru patru gogosi (prajituri, briose, muffins), caserola model Omide de 180 ml.
  • caserole fructe, legume: caserola model Bacarat de 570 ml, caserola model Nova de aproximativ 500 ml, caserola model Elegance de 900 ml si caserola pentru ciuperci sau alte legume de aproximativ 1000 ml.
  • ambalaje plastic si carton pentru cofetarii, ambalaje prajituri, ambalaje torturi. Cutii pentru cadouri, caserole prajituri dar si cutii personalizate.

Ambalaje cupcakes

Date de contact:

021-335 96 88 021-335 86 87 | Strada Mitropolit Veniamin Costache 22 Bucuresti Sector 5

www.processcolor.ro