Amanetul de telefoane promite imprumuturi avantajoase

imprumuturile promise de amanetul de telefoane BucurestiCu totii avem acasa telefoane mobile vechi, perfect functionale, care, insa, ocupa spatiu degeaba prin casa, noi folosindu-ne de cele noi. Ce nu stiu multi este faptul ca aceste telefoane ne ofera sansa de a obtine imprumuturi in bani avantajoase, prin intermediul serviciului de amanet telefoane din Bucuresti.

Una dintre cele mai de incredere case de amanet, care ofera serviciul de amanet telefoane Bucuresti este Royal-Amanet. Activand pe piata din Romania de numai 3 ani, Royal-Amanet a reusit performanta dobandirii unei notorietati cu adevarat competitive. Succesul casei de amanet Royal-Amanet se datoreaza profesionalismului, calitatii serviciilor si transparentei de care a dat tot timpul dovada.

Cum pot obtine un imprumut?

Pentru a putea beneficia de imprumuturile promise de amanetul de telefoane Bucuresti, trebuie, evident, sa fii posesorul unui telefon mobil. Prin serviciul de amanet telefoane Bucuresti, gama de produse validate de Royal-Amanet este diversa. Conditia stricta impusa este ca telefonul mobil sa fie functional.

Asadar, vino cu produsul tau la sediul Royal-Amanet si solicita serviciul de amanet telefoane Bucuresti. De aici incepe intreaga procedura, care nu dureaza mai mult de 5 minute. In prima faza, se efectueaza o evaluare tehnica a telefonului, care tine cont de brandul, modelul si gradul de uzura al acestuia. Evaluarea tehnica este etapa decisiva a amanetului de telefoane Bucuresti, in urma ei stabilindu-se valoarea imprumutului, pe care urmeaza sa-l primesti.

Ceea ce este extrem de avantajos la amanetul de telefoane Bucuresti oferit de Royal-Amanet, lucru dovedit prin numarul mare de clienti, sunt comisioanele incredibil de mici. Astfel, la finalul contractului, vei iesi in castig orice ar fi!

Ce durata are contractul de amanet?

Contractele incheiate prin amanetul de telefoane Bucuresti are o valabilitate intre 5-30 de zile. La incheierea celor 30 de zile, ai dreptul de a prelungi perioada de valabilitate ori de cate ori ai nevoie, cu conditia platirii comisionului acumulat.

Mai multe informatii se gasesc pe www.royal-amanet.ro.