Alege o saltea Pocket Spring pentru un somn odihnitor

Fiind cunoscuta si sub numele de saltea cu arcuri impachetate individual, o saltea Pocket Spring este acel tip de saltea care iti ofera un somn odihnitor care iti va oferi energie pentru intreaga zi. O saltea Pocket Spring este construita dintr-un pat de arcuri ce sunt impachetate individual si nu impreuna in comparatie cu alte tipuri de saltele de pat. Datorita acestei unice caracteristici pe care o are, fiecare arc din componentia acesteia se adapteaza foarte bine la forma corpului tau reducand in acelasi timp punctele de presiune pentru ca tu sa te odihnesti foarte bine.
Salteaua Pocket Spring a fost pentru prima oara comercializata in Marea Britanie, la inceputul secolului XIX, fiind la momentul acela una dintre cele mai mare inovatii din domeniul saltelelor de dormit.
saltea pocket spring

De ce sa alegi o saltea Pocket Spring?!

Daca preferi suportul si conforul pe care ti-l ofera o saltea ortopedica, dar te deranjeaza fiecare miscare a partenerului de somn atunci cand se foieste in timpul noptii atunci, trebuie sa alegi o saltea Pocket Spring pentru a beneficia de un somn odihnitor care te va umple de energie intreaga zi.
Acest tip de saltea de dormit ofera suportul necesar pentru tine si partenerul tau de somn, anuland practic diferenta de greutate existenta (cand doua persoane utilizeaza aceeasi saltea Pocket Spring, aceasta nu va fi influentata de miscarile celeilalte persoane) si permitand astfel o odihna pe masura. De asemenea, aceasta saltea face parte din categoria saltelelor cu o duritate medie. Arcurile din care salteaua Pocket Spring este construita sunt realizate dintr-o sarma cu o durabilitate si flexibilitate ridicata. In plus, aceasta poate fi folosita pe cele doua fete, atat pe timpul iernii, cat si pe timpul verii.

Ce caracteristici speciale are o saltea Pocket Spring

Salteaua Pocket Spring are trei caracterisici esentiale si pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand vrei sa-ti achizionezi una si vrei sa o alegi pe cea mai potrivita:

  1. Numarul arcurilor impachetate individual – cu cat numarul arcurilor este mai mare, cu atat salteaua se va plia mai bine la forma corpului tau. Numarul minim de arcuri impachetate individual din care poate fi construita o saltea Pocket Spring este de 600, iar numarul maxim este de 2000.
  2. Grosimea arcurilor – daca numarul de arcuri este unul mic, atunci diametrul acestora va fi implicit unul mare, incat sa acopere toata suprafata saltelei. Cu cat salteaua contine un numar mai mare de arcuri, cu atat confortul este mai ridicat, deoarece greutatea va fi preluata si impartita pe un numar mai mare de arcuri.
  3. Invelisul arcurilor – aici este de fapt toata diferenta intre modele. Este recomandat sa alegi o saltea Pocket Spring care arcurile invelite in spuma, iar datorita acestui fapt spuma va reduce punctele de presiune exercitate de tine facand ca salteaua sa fie mult mai confortabila.

Saltea Pocket Spring redusa cu 30% pe www.bellanotte.ro

Pe site-ul www.bellanotte.ro poti sa iti cumperi acum online o saltea Pocket Spring redusa cu 30%.
BellaNotte este un producator de saltele de pat de peste 10 ani, toate produsele respectand intocmai cel mai inalt standard de calitate, OEKO-TEX®100. De asemenea, toate produsele de pe site vin cu garantia unui raport intre calitate si pret foarte bune. Daca vrei mai multe informatii despre produsele de aici poti suna la numarul pentru consiliere specializata la nr. 0743.235.677.