Agile Project Management, PMI ACP® Contact Training Program – 11-13 Iunie 2012,, curs prezentat de Incrys , unicul Authorized Education Provider al QAI Global Institute in Romania

PMI ® Certificare ACP este o acreditare nou oferita de PMI pentru persoanele care lucrează în medii de management de proiect Agile. Persoanele care obţin această certificare pot demonstra nivelul lor de competenţe în practicile Agile. Procesul de a obtine această acreditare presupune satisfacerea criteriu de eligibilitate si trecerea examenului PMI. PMI ® Certificare ACP de la PMI implica un nivel ridicat in statutul profesional şi in credibilitate, deoarece necesită o combinaţie de educaţie agila, de experienţă şi de examinare privind practicile Agile.

Acest program îndeplineşte cerinţa PMI ® de 21 de ore de contact pe care un aspirant PMI ® ACP trebuie să o aibă înainte de a aplica pentru PMI ® ACP examen de certificare. Programul urmăreşte, de asemenea sa instruiasca participanţii in a fi Managerii de proiect eficienti folosind metodologii Agile.

Prezentare generală
La sfârşitul acestui curs, participantii vor fi capabili să:
• Inteleaga proceseled de management de proiect Agile.
• Sa afle mai multe despre etapele proiectului Agile, ciclul de viaţă si partile interesate Agile, competenţe cheie de management Agile, precum şi despre influenţele social-economice şi de mediu.
• Sa afle mai multe despre procesele cheie in management de proiect Agile privind produsele Backlog, planificare Sprint, comentarii şi retrospective Sprint , împreună cu alţi factori, cum ar fi prioritizarea folosind tehnici diferite
• Sa afle mai multe despre responsabilităţile profesionale cu privire la Managementul de proiect Agile.
• Sa afle cum să folosească cărţile recomandate de către Project Management Institute in pregătirea pentru examenul PMI ® ACP.
• Sa obtina recomandari privind completarea formularului de aplicare PMI ® ACP
• Se verifice nivelul lor de pregătire pentru a lua examenul PMI ® ACP

Detalii curs
Modulul 1 Introducere
Modulul 2 Introducere în Metodologii Agile
Modulul 3 Agile Project Management Context
Modulul 4 Agile experiente utilizatori
Modulul 5 Estimarea, planificarea, monitorizarea ÅŸi adaptarea Agile
Modulul 6 Comunicare si abilitati Agile
Modulul 7 Agile – Produs de calitate
Modulul 8 Gestionarea a riscurilor in Agile
Modulul 9 Agile Indicatori de Management ÅŸi de Mapare valori
Modulul 10 PMI ® ACP – testare Mock (200 de întrebări) – proprietate QAI

Cine ar trebui sa participe
Publicul ţintă pentru program este un amestec de profesionişti ierarhici implicaţi în managementul de proiect, managementul de produs, de sistem şi soluţie de arhitectura, interesati in obtinerea certificarii PMI ® ACP efectuat de Project Management Institute (de exemplu, manageri de proiect Agile, detinatori de produs, master in Scrum si membrii echipei, Dezvoltatori Agile / programatori, testeri) etc.

Profesor
Ajay Kabra cu 21 + ani de experienţă în arena AGILE!

Perioada de formare:
10 – 13 iulie 2012

Detalii de înregistrare:
Tel: +40 723 355 887
Cursuri@incrys.ro

Data limita de inscriere: 1 iunie 2012

Locaţie
InCrys Office: 50 Anastasie Panu Str, Etaj 1, Sector 3, Bucuresti
Taxa de participare: 1295USD + TVA/participant si include suportul de curs, participarea la curs si pauzele de cafea, pranz. Pentru inregistrare accesati www.incrys.ro.
Numar de PDU obtinute: 21 PDU

Despre Incrys Training Center
InCrys este unicul Authorized Education Provider al QAI Global Institute in Romania si aduce noi servicii de Training & Certificari IT pe piata romaneasca.

QAI Global Institute este unul dintre liderii globali ai pietei de consultanta si dezvoltare a fortei de munca, organizatia fiind fondata in SUA in 1980. Compania ofera training-uri , workshop-uri si certificari IT recunoscute la nivel mondial, si a certificat pana acum 38.000 de profesionisti in intreaga lume. Printre clientii sai se numara SAP, Nokia, Adobe, Yahoo, SHARP, Accenture si Deloitte.
Citeste mai mult in agenda de cursuri Incrys

Raluca Marinescu
PR Manager, Incrys
0724599214
raluca.marinescu@incrys.ro