Agentia web design Plum Media – o noua abordare

Cu totii stim zicala croitorului care nu are hainele cusute. Cu toate ca poti fi cel mai bun intr-un domeniu, sau printre cei mai buni, daca nu comunici acest lucru in mod constant, pe toate canalele de marketing si prin toate metodele care iti stau la dispozitie si pot fi valorificate, vei ramane singurul care o stie.
De multe ori acelasi lucru se intampla in majoritatea afacerilor si chiar si a agentiilor de web design. Pentru a nu face aceeasi greseala, desi ne-am dedicat aproape tot timpul livrarii de website-uri profesioniste la standarde 2.0 care sa inglobeze ultimele tehnologii si care sa poata fi optimizate perfect, am incercat intotdeauna sa tinem pasul cu tehnologia si in ceea ce priveste „haina” noastra. Astazi avem placerea sa anuntam lansarea unei noi versiuni a site-ului oficial www.plummedia.ro.
Folosind cunostintele acumulate in ultimul an dupa zeci de website-uri terminate si optimizate, training-uri diverse si proiecte realizate in comun cu firme de peste hotare, am lucrat la un nou site cu aspect clar, curat si la obiect. Am inglobat trei aspecte esentiale pe care le aplicam in strategia de comunicarea online a fiecarui nou proiect: claritate in comunicare, aspect profesional si modern, eficienta.
In 2012 am reusit sa facem mai multe cu mai putin. Bugetele de comunicare ramanand aceleasi sau chiar fiind micsorate am fost fortati sa gasim solutii creative de promovare, sa ne folosim cu succes de canalele de social media si sa ne adaptam ultimelor schimbari in zona de optimizare seo pentru a obtine rezultate mai bune si mai rapide. Credem cu tarie ca orice website poate, daca se investesc timp si resurse, sa ajunga in primele locuri in Google, sa atraga profilul de client dorit si sa duca la o vanzare profitabila de ambele parti.
Astazi incercam sa fim mai buni decat ieri si maine mai buni decat astazi.
Fie ca este vorba de realizare unui site de prezentare, magazine online, a unei platforme la comanda, daca ai nevoie de optimizare pe motoarele de cautare, promovare online, productie publicitara sau campanii de social media ne adaptam si actionam pana reusim.
Daca iti doresti sa obtii mai mult de la afacerea ta sau de la site-ul tau cu un buget corect estimat contacteaza-ne la 0733.982.759. Nu promitem imposibilul, dar realizam ceea ce promitem!
Cu drag agentia ta de web design Plum Media.