Agenti imobiliari in Bucuresti | Golden Key

Goldenkey iti arata care sunt calitatile esentiale pe care trebuie sa le intalnesti la un agent imobiliar.

Sa zicem ca iti doresti sa te muti intr-o casa noua. Fie ca vrei sa cumperi sa cumperi o vila in Primaverii sau in alt cartier, este necesar sa iei contact cu o persoana competenta si calificata in domeniul imobiliar.

Un detaliu important in alegerea locuinte perfecte, este agentul imobiliar. Intr-o decizie destul de importanta precum alegerea unei case, un agent imobiliar este persoana care poate sa te ajute in cele mai mici detalii, de la zona pana la compartimentarea locuintei.

Iata cum poti recunoaste un agent imobiliar bun

1. Este comunicativ si cooperant

Un agent imobiliar comunicativ este acea persoana care iti va raspunde cu detalii necesare la intrebarile pe care le ai, nu se va eschiva sau nu va incerca sa iti distraga atentia de la subiectul urmarit de tine, nu te induce in eroare si nu incearca sa te pacaleasca.

2. Este disponibil in cea mai mare parte a timpului

Daca nu este disponibil si se lasa asteptat la intalnirile stabilite, inseamna ca nu poate fi specialistul pe care te poti baza. Un agent imobiliar se va purta exemplar cu clientii sai si le va oferi mereu detaliile cerute legate de posibilele tranzactii, informatii despre vilele din Dorobanti sau apartamente in Floreasca.

3. Asculta dorintele clientilor

Desi este posibil sa aiba mult de munca in paralel, un agent cu experienta va fi intotdeauna atent la dorintele pe care le au clientii sai. In incercarea de a le oferi ce isi doresc, el nu va incerca sa propuna zeci de variante la indemana, desi nu se potrivesc celor dorite de client. Spre exemplu, nu iti va oferi o locuinta din sudul orasului daca tu iti doresti sa cumperi un apartament in zona Herastrau.

4. Este interesat constant de nevoile clientilor

Satisfacerea dorintelor clientului este un must have in contactele imobiliare. Desi relatia nu este de durata, daca aceasta se desfasoara exemplar este foarte probabil sa recomanzi prietenilor tai un agent imobiliar pentru zona de nord a Capitalei, caruia ii pasa sincer de tine si de nevoile tale.