Afla unde gasesti cel mai bun serviciu de transport colete Anglia-Romania

apeleaza la serviciile de transport colete Anglia RomaniaAtunci cand ai nevoie sa trimiti pachete in strainatate, cauti intotdeauna cele mai bune, sigure si rapide servicii de transport colete. Anglia este una dintre tarile, care are mare legatura cu Romania, datorita numarului de romani stabiliti acolo. Acestia tin legatura cu familiile ramase acasa prin toate metodele posibile, inclusiv serviciile de transport colete Anglia-Romania.

Nu sunt putine cazurile in care oamenii apeleaza la serviciile de transport colete Anglia Romania si au neplacerea de a se lovi de un neprofesionalism cras. In mult prea multe cazuri, bunurile oamenilor au ajuns la destinatie deteriorate, daca nu chiar distruse.

Daca te-ai saturat si tu de indolenta unora dintre firmele de transport colete Anglia-Romania, iti recomandam sa incerci serviciile Romfour-Tur.

Romfour-Tur este o firma de transport colete Anglia-Romania, care se mandreste cu o experienta de 13 ani. De-a lungul celor 13 ani, firma de transport colete Anglia-Romania a castigat increderea unui numar mare de clienti, dand dovada de profesionalism, calitate si promptitudine.

Un mare avantaj al serviciilor oferite de firma de transport colete Anglia-Romania sunt preturile incredibil de accesibile.

Preturi mici, standarde inalte

Serviciile firmei de transport colete Anglia-Romania, desi servicii de-o calitate desavarsita, ne sunt oferite la preturi incredibil de avantajoase. Pentru colete depuse la punctele de lucru Romfour-Tur, pretul este de 1,2 euro / kilogram. In cazul in care doriti ca pachetul sa fie ridicat de la domiciliul dumneavoastra sau de la o adresa data, atunci pretul este putin mai mare- numai 1,5 euro / kilogram.

Conditii de livrare

Firma de transport colete Anglia-Romania, pentru ca isi doreste sa ofere serviciile cele mai bune, isi rezerva dreptul de a impune anumiti termeni si conditii, privind continutul pachetelor. Firma de transport colete Anglia-Romania interzice transportul de substante interzise, arme, tutun s.a.m.d. In situatia in care acest tip de continut este gasit, se confisca, iar in cazul in care se plateste vreo amenda, acesta este suportata de expeditor.
Informatii suplimentare se gasesc pe www.romfour-tur.ro.