Activitate culturala 25 mai 2012-Cisper Buc – ante

București, 21.05.2012

Activitate culturală

„Ziua florarilor”

               În luna septembrie 2010 a fost demarat proiectul  “Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă” – ID 62509,  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cu o perioadă de implementare de 36 de luni.

          Proiectul este implementat de către Asociaţia Pakiv România, în parteneriat cu Asociaţia Amare Prhala Cluj Napoca, Asociaţia  DIVERS Târgu Mureş, Agenţia pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Pro Diversitate Bucureşti şi Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Atena.

                Unitatea culturală a Centrului de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă (CISPER) București-Ilfov, organizează în data de 25 mai 2012,  o activitate culturală destinată copiilor romi de la Şcoala generală 145, sector 2 Bucureşti.

          Activitatea este denumită „Ziua florarilor” şi are ca principal obiectiv celebrarea tuturor florarilor (boldenilor) şi în acelaşi timp urmăreşte educarea noii generaţii de romi asupra cunoaşterii neamului boldenilor.

         Activitatea va consta într-o expoziţie de fotografii cu aranjamente florale, expoziţie ce va fi expusă la sediul unităţii culturale din str. Drăguşin Deleanu nr.1 A.

         Ȋn a doua parte a activităţii se vor colora planşe cu flori.

          Toate momentele activităţii vor fi surprinse de către organizatori printr-un set de fotografii ce vor fi expuse în unitatea culturală.

Informaţii suplimentare:

Asociaţia Pakiv România                                                        CISPER București Ilfov     

Telefon: 0258/811170                                                              Responsabil PR                                  

Web: www.pakiv.ro, http://cis-rom.ro                                     Ionuţ Tîrnăcop

E-mail: pakiv_romania@yahoo.com                          Telefon: 021 2400838

                                                                                                  E-mail: cisperbucurestipr@yahoo.com