Acorns Nursery constienta de impactul dezvoltarii timpurii, a educatiei eficiente si starii de bine a copilului, deschide un nou sediu

LogoAcorns15

Inscrierea copiilor in colectivitate, de la cele mai mici varste, are beneficii atat pentru dezvoltarea limbajului, abilitătilor de relationare sociala, cat si in ceea ce priveste dobandirea si dezvoltarea increderii in sine, a independentei si a dorintei de explorare. Semnificativ este, in aceasta perioada, nivelul de stimulare corespunzatoare, in acord cu nevoile copilului mic. Existenta unui cadru organizat care sa raspunda nevoilor de siguranta, de cunoastere, prezenta personalului calificat in lucrul cu aceste grupe de varsta si a unei planificari a activitatilor sunt aspecte care primeaza in vederea conturarii unui mediu optim pentru dezvoltarea copilului mic.

Acorns Nursery are o tradiție de 12 ani de existenta pe piata educationala perioada in care a pus in prim plan nevoile copilului mic oferind servicii de educatie prescolara concentrate pe copil, parinte, educator si comunitate. Este prima cresa privata acreditata in Romania, care a primit premii din partea ”Every Child Matters” si prima cresa din domeniul educational care a primit certificatul ”Investors in People”. Acorns Nursery de-a lungul celor peste 10 ani a devenit una dintre cele mai performante gradinite britanice particulare din Bucuresti.

Incepand cu luna septembrie a anului curent, Acorns Nursery inaugureaza o noua locatie, in zona Aviatiei pentru a raspunde nevoii de standardizare a serviciilor de educatie timpurie, in centre specializate. Aceasta noua locatie va functiona in acord cu programa britanica; desfasurarea activitatilor va fi conforma standardelor de lucru implementate in Marea Britanie, crearea unui mediu stimulativ, in acord cu nevoile celor mici. Curricula educationala britanica este o abordare complet integrata si menita a indeplini toate cerintele elevilor prin metode diferentiate de predare. Toate cursurile si activitatiile se vor desfasura in limba engleza, se va pune accentul pe o forma de invatare interactiva intr-un mediu vesel, sigur, special construit pentru a se adapta nevoilor fiecarui copil. Metode moderne de educare si dezvoltare a copiilor, raportul de 1 la 4 (unui grup de 4 copii ii este alocat 1 adult), personal pregatit corespunzator pentru a stimula procesul de invatare specific acestei varste, activitate structurata si planificata pentru a dezvolta copilul ca intreg, atat din punct de vedere fizic, intelectual, emotional, cat si social sunt standardele care ne-au recomandat de mai bine de 10 ani, standarde pe care le vom implementa si in noua locatie.

Despre Acorns Nursery

Fundatia ACORNS este prima organizatie din domeniul educatiei din Romania certificata Investor in People si premiată cu Every Child Matters Standards Award. Fundatia Acorns ofera prin intermediul gradinitei ACORNS Nursery educatie si ingrijire copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 6 ani dupa metoda si programa britanica care are ca punct central individul si capacitatile sale. Fundatia Acorns este membru al Council of British International Schools, British Association for Early Childhood Education, National Literacy Trust (Marea Britanie), National Children’s Bureau (Marea Britanie) si Early Years – the organization for young children (Irlanda de Nord).

 

Persoana de contact

Corina Costinas

0720.018.710

corina.costinas@acorns.ro