A apărut nr. 5 al revistei Momentum, totodată nr. 5 al revistei din cadrul programului U.C.T.C.

Ne bucurăm să vă spunem că a apărut nr. 5 al revistelor Momentum si U.C.T.C.!

In numărul acesta vom vorbi despre Trecut si Prezent. Despre ceea ce a fost È™i ceea ce a rămas. “MulÈ›i dintre noi, prin adolescență, ne-am gândit că nu ne-am născut în epoca potrivita.” – Redactorul Sef, Andra Ivanescu. Tu ce părere ai? Lasă-ne un comment È™i hai să facem lectura mai distractivă! Noi vom fi aici să îți răspundem! 🙂

Pentru cei care încă nu au aflat de proiectul nostru, U.C.T.C. este un program ce doreşte să readucă în prim plan cultura, promovând arta contemporană, naţională şi internaţională şi să stârnească interesul pentru cultură în rândul elevilor/studentilor în vederea dezvoltării personale.

OBIECTIVUL PROGRAMULUI U.C.T.C. priveşte colaborarea dintre elevi/studenţi care formează echipe redacţionale cu arie de desfăsurare în instituţiile de învăţământ, asociatii, fundatii de care aparţin, pentru schimburi informaţionale si uniune culturală.

Programul oferă elevilor/studenților posibilitatea de a se apropia de cultură și de a se exprima prin publicarea unor articole în revistă, dar și prin producerea unor emisiuni radio și TV. De asemenea, programul U.C.T.C.  facilitează crearea de legături între instituțiile de învațământ, asociații, fundații atât la nivel national cât și internațional, în vederea unor schimburi cultural – internaționale.

Grupul țintă al programului U.C.T.C. este reprezentat de instituţiile de învăţământ pre-universitar (atât vocaţionale cât și teoretice), asociații, fundații, dar și universități care pot susține activități online. Programul este menit să promoveze cultura și să ajute tineri cu inițiativă să-și găsească o ”voce”.

Intră pe pagina oficială a proiectului www.unitecultures.com  şi aplică acum! Completează formularul şi în scurt timp te vom contacta pentru a demara împreună proiectul! Te aşteptăm si pe TINE să fii parte a programului U.C.T.C – Unite Cultures Through Culture!

www.unitecultures.com

www.unitecultures.wordpress.com

www.facebook.com/Unitecultures

www.asociatiamomentum.ro

www.asociatiaculturalamomentum.wordpress.com