www.publiceuroconsulting.ro – noul site al Agentiei de Resurse Umane&Marketing – Public Euroconsulting

Agentia de Resurse Umane&Marketing, Public Euroconsulting anunta lansarea noului site, o imagine proaspata, curata si user friendly www.publiceuroconsulting.ro
Pentru Public Euroconsulting succesul afacerii clientului reprezinta obiectivul major al oricarei colaborari.
De aceea, incercam sa fim in pas cu schimbarile de moment, conturandu-ne o imagine completa in mediul business de care partenerii nostri de afaceri sa fie multumiti.
Noul site scoate in evidenta cele mai importante servicii ale noastre: Recrutarea, Formarea Profesionala, Administrarea de Personal&Salarizarea si serviciul de Marketing. In cadrul paginii de start se poate vizualiza cea mai importanta pozitie care se recruteaza la acest moment, si anume Project Manager in domeniul economic, de asemenea pot fi accesate si celelalte joburi actuale din cadrul site-ului nostru.
Pentru a putea aplica la joburile din carul site-ului nostru fiecare persoana trebuie sa isi creeze in prealabil un cont personal.
Public Eurocnsulting pune la indemana clientilor si utilizatorilor si posibilitatea achizitionarii unui Ghid Complet de Resurse Umane (ofera toate raspunsurile legate de legislatia muncii si nu numai, ci si solutii pe partea de management resurse umane), aducand in prim plan noutati in domeniul resurselor umane: contracte de munca, regulamente de ordine interioara, fise de post, legi, ordonante, formulare, fise de evaluare etc.
Prin improspatarea imaginii noastre dorim sa fim partenerul de incredere al colaboratorilor nostri pe termen lung, in vederea dezvoltarii unor relatii de incredere si castig reciproc!

www.publiceuroconsulting.ro
marketing@publiceuroconsulting.ro