Comunicat de presa semanatoare

Sezonul recoltarii se apropie

Vremea a intarziat plantarea. Ploaia si frigul din aceasta primavara au ingrijorat agricultorii. Fie porumb, soia, grau, plantarea a fost intarziata pentru toata lumea.
Aceasta saptamana, vremea le ofera fermierilor o pauza si timp pentru a pune masinile lor la munca pe teren. Dar aveti toate echipamentele agricole necesare pentru a va asigura munca eficienta?

Cresterea eficientei de semanat

Conditiile meteorologice, statutul de piata este obligatorie pentru semanarea optima. Fermierii au de plantat acrii de porumb, grau sau alte cereale pentru asigurarea cresterii productivitatii.
Orice fel si fiecare economie realizata de cereale este buna.
Tractoare, semanatoare, combina de foraj, fabricantii de echipamente agricole realizeaza inovatii pentru a castiga in precizie si in timp.

Utilaje agricole cu scopul eficientei

Semanatorile sunt din ce in ce mai precise. Prin optimizarea unei semanatoare cat mai bune, creÅŸte si productivitatea.
Pentru a creste samantarea este posibila personalizarea prin a combina diferite piese de echipament ca un grapă rotativă, de exemplu.
Producatorii au prezentat cele mai noi inovatii in cadrul SIMA 2011, dar burghiile combinei sunt, de asemenea, rezultatul ingeniozitatii agricultorilor. Experienta lor le-a permis sa-si creeze propriile masini.

Cumpararea de utilaje agricole folosite

Acum, te poti echipa la un cost mai mic, navigand pe site-ul web agriaffaires: tractoare folosite, pulverizatoare folosite etc. Pe site sunt prezente cele mai mari branduri: JohnDeere, Case IH, Kuhn dar, de asemenea, articole produse in mod traditional rezultate din experienta fermierilor.