Asociatia Culturala Momentum organizeaza editia a II-a a spectacolului aniversar “Momentum de la ora 5”, in sala de spectacole a Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti , vineri, 21 ianuarie 2011, incepand cu orele 17:00. Evenimentul va purta amprenta perioadei interbelice.

Din program, fac parte momente muzicale  ale interpretelor  de muzica usoara, Agatha Toma  si Irina Pascu, ale Grupului vocal folcloric “Ciuleandra” al Liceului de Arta “Carmen Sylva” din Ploiesti, ale Ansamblului de dansuri traditionale grecesti “Orfeas” al Comunitatii Elene Prahova, pianistele Diana Murasan si Andra Fratila, corul de gospel al asociatiei, precum si proiectul de Looping World Jazz al Formatiei Bandesnaci,  reprezentat intr-un inedit “One man show” , si formatia de jazz – “Kozmic Jazz Band”. In foyer, se va desfasura o expozitie foto si arhitecturala intitulata “Perioada interbelica – imagini si culori”, prezentari ale noului numar al revistei  on-line, precum si viitoarele proiecte  ale asociatiei.

“Anul acesta, cu ocazia implinirii a doi ani de activitate, ne-am propus sa transformam Momentum de la ora 5, evenimentul major al asociatiei, intr-o traditie anuala, din dorinta de a promova tinerii artisti si de a da un suflu cultural nou evenimentelor de gen. Am ales tema perioadei interbelice pentru aceasta editie, incercand sa imbinam clasic si modern atat prin imagini (in cadrul expozitiei), cat si prin muzica, continuand si ideea noului numar al revistei online Momentum ce va fi lansat in cadrul evenimentului” a declarat Vlad Mateescu, presedintele Asociatiei Culturale Momentum.

Conceptul „Momentum de la ora 5” a aparut in anul 2009 cand membrii asociatiei au organizat un concert aniversar  cu ocazia implinirii primului an de activitate, eveniment ce a avut loc la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiesti.

###

Asociatia Culturala Momentum s-a nascut în anul 2008 din dorinta unui grup de studenti de la Universitatea Natională de Muzica din Bucuresti de a-si demonstra aptitudinile artistice, in maniera personala, alaturi de care sa atraga tineri asemenea lor din toate ramurile celor sapte arte si subcategoriile acestora. Printre obiectivele asociatiei se numara promovarea tinerelor talente prin: organizarea perioadica de concerte, formarea unei orchestre, parteneriate cu institutii culturale si vocationale de invatamant, redactarea revistei on-line asociatiei.

###

Sustinatori:  S.C.Vlamir Consulting SRL, Melora Print Metka, Ubik, SC Import- Export SRL, TIAB

Parteneri: Club Rotary 2000 Ploiesti,  IDTrust, CADDRU, C.R.E.E.D, Asociatia TotalArtPH, agendavoluntarului.org

Parteneri media: TvRM, VPTV, Alpha TV, Telegraful de Prahova, metropotam.ro, stitiprahova.ro

Biletele se gasesc la Agentia Teatrala situata pe strada Mihail Kogalniceanu, nr 2, Ploiesti.

Pentru mai multe detalii puteti  folosi urmatoarele date de contact:

Vlad  Mateescu – presedinte

0742982882

vlad.mateescu@asociatiamomentum.ro

Andra Fratila – secretar general

0743323509

secretariatmomentum@yahoo.com

andra.fratila@asociatiamomentum.ro