Consiliere educationala | Mirunette International Education

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Alegerea specializarii pe care doresti s-o urmezi este una dintre cele mai importante decizii de luat pe parcursul unei vieti, iar uneori acest proces poate ca e mai greu decat pare initial. Oferta de cursuri disponibile poate fi extrem de vasta, sau poate, pur si simplu, apar neclaritati in legatura cu detaliile despre curs. Cum stii ca te vei potrivi in cadrul unui domeniu?

Daca toate acestea te-au pus pe ganduri, nu te ingrijora! Citeste mai jos si descopera cum sa alegi inteligent si metodic, astfel incat cariera ta sa aiba un start infloritor. In plus, specialistii educationali Mirunette iti sunt alaturi! smiley

Este foarte important sa ai o viziune realista asupra propriei persoane, asupra motivatiilor si aspiratiilor tale, pentru ca va trebui sa explici aceste aspecte in cadrul eseului de motivare sau interviurilor. Ai in vedere urmatoarele:

• Notele de la scoala – Care este predictia ta in ceea ce priveste notele finale de la examenul de Baccalaureat? Acestea sunt un foarte bun reper pentru a-ti face o idee despre Universitatile la care poti aplica in mod realist!

• Ce iti doresti de la Universitatea la care aplici? – Exista atat de multe motive pentru care sa urmezi studiile universitare, asa ca pune-ti niste intrebari serioase pentru a identifica ceea ce iti doresti de la experienta universitara. Spre exemplu, iti doresti sa urmezi o Universitate de top doar pentru prestigiu? Sunt studiile universitare un pas inspre o cariera pe care ti-o doresti? Cat de important este aspectul social? Raspunsurile la astfel de intrebari te vor clarifica in legatura cu tipul de curs care ar fi potrivit pentru tine.

• Ce iti doresti de la cariera ta? – Nu toata lumea stie inca din timpul scolii ce meserie doreste sa practice o viata intreaga, iar asta e absolut firesc – multi oameni termina facultatea si tot nu stiu smiley! Insa daca ti-ai conturat o idee despre cariera pe ai dori sa o urmezi, este foarte probabil ca unele Universitati sa aiba o reputatie mai buna decat altele in domeniu ales de tine. Fa o cercetare si afla care sunt cele mai respectabile Universitati care ofera cursul pe care-l doresti.

• Evalueaza-ti personalitatea – Gandeste-te la trasaturile tale de caracter si cum sunt ele evidentiate in mediul in care inveti acum. Esti o persoana rezistenta la efort care este dispusa sa-l depuna pentru a munci mult? Te preocupa mai mult partea academica, de cercetare sau poate mediul practic ti se potriveste mai bine? Te simti mai confortabil in mediul animat al unui oras mare sau in linistea si calmul unui oras mai mic?

Cunoaste-te mai bine! Specialistii educationali Mirunette merg cot la cot cu tine pe parcursul intregului drum. Indrazneste si solicita-ne prezenta! Contacteaza-ne chiar acum pentru mai multe detalii!

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen