1 Iunie – Ziua Copilului la primulzambet.ro

1 Iunie - Ziua Copilului - www.primulzambet.roSe apropie ziua de 1 iunie,  o zi cu totul speciala, ziua in care copiii sunt sarbatoriti, Ziua Copilului. Magazinul online www.primulzambet.ro incearca sa vina in ajutorul parintilor, bunicilor, nasilor dar si tuturor persoanelor care doresc cu aceasta ocazie sa faca o bucurie oricarui copil, cu o varietate bogata de produse, jucarii si articole pentru copii si bebelusi.

La toate produsele X-lander, Navington, Delti si First Smile cumparate prin magazinul nostru online beneficiati de transport gratuit.

Firma Primul Zambet SRL este importator unic ale unor marci consacrate in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana: X-lander, Navington, Delti si First Smile. Produsele sunt in special carucioare pentru copii, scaune auto pentru copii, patuturi din lemn, patuturi pliabile, saltele si scaune de masa. Aceste produse sunt fabricate in Uniunea Europeana, conform normelor si reglementarilor UE in vigoare.

Pe langa marcile proprii mentionate la noi gasiti si o gama larga de produse, jucarii si articole pentru copii si bebelusi de inalta calitate de la producatori bine cunoscuti pe piata romaneasca si internationala.

Ziua de 1 Iunie este ziua in care toti copii trebuie sa zambeasca pentru ca

Zambetul este limba pe care si un copil o intelege“.

www.primulzambet.ro