“Hot” la tine acasa, afla secretele bulinei roz!

PHD Romania a introdus cea mai noua si interesanta metoda de garantare a produselor fierbinti la usa clientilor – “termopunct”
Aceste buline termice, ofera  garantia produselor fierbinti si aburinde la orice ora a zilei si in orice zona de acoperie a PHD pizza.
Este de ajuns sa te uiti pe orice cutie de pizza de la PHD si bulina roz iti va face cu ochiul anuntandu-te astfel ca pizza din interior este inca fierbinte. Au grija de asta livratorii PHD care in timpul promis de la preluarea comenzii sunt la usa ta si iti aduc delicioasa pizza pe care ai comandat-o.
Astfel, bulina roz nu este doar un atu exclusiv al clientilor din reteaua  PHD dar si singura garantie din Romania  care vine la pachet cu pizza, atestand calitatea de a fi “hot”.
Pentru ca toti clientii PHD sa vada numai buline roz atunci cand comanda pizza de la noi, folosim genti speciale care pastreaza fierbinte pizza ta preferata , astfel incat sa te bucuri de gustul  neatins al produselor  proaspat scoase din cuptor.
PHD livreaza cu promptitudine  pizza fierbinte bucurestenilor din anul 2007. In prezent in Capitala sunt  7 locatii PHD Pizza care acopera ca zona de livrare 75% din suprafata Bucurestiului.