“Gandeste profitabil! Noi provocari si oportunitati pentru mediul de afaceri actual” la Iasi

 

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania, in parteneriat cu Euroaptitudini, WIFI RO SA si Institute for Economic Promotion of the Austria Federal Economic Chamber (WIFI Austria) a organizat cea de a treia editie a workshopului “Gandeste profitabil! Noi provocari si oportunitati pentru mediul de afaceri actual” ce a avut loc la Iasi, marti 12 si miercuri 13 aprilie 2011. Evenimentul isi propune promovarea culturii antreprenoriale si dezvoltarea aptitudinilor manageriale in situatia prezenta dominata de dificultati economice .

Dupa Bucuresti si Craiova, workshopul “Gandeste profitabil! Noi provocari si oportunitati pentru mediul de afaceri actual” a reunit reprezentanti ai mediului de afaceri din Iasi. Alaturi de organizatori si participanti au fost personalitati precum dnul. Florin Pogonaru, Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, dna. Irina Schrotter, dnul. Ioan Nani, Director General Antibiotice Iasi si dnul. Gheorghe Plesu, Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Iasi.

„Solutii de supravietuire”, „Noile modele de afaceri”, „Oportunitati de parteneriate”, „Surse de finantare” sunt cateva dintre temele ce au fost  abordate in cadrul evenimentului de catre invitati. Printre acestia s-a aflat si dnul. Rudolf Lukavsky, Consilier Comercial in cadrul Ambasadei Austriei.

La eveniment au participat peste 80 de reprezentanti ai mediului de afaceri din Iasi dintre care 52 manageri si 31 de antreprenori.

Workshop-ul se va desfasura si in alte localitati din tara, dupa umatorul calendar:

Sinaia – mai 2011

Sibiu – iunie 2011

Timisoara – iulie 2011

Cluj-Napoca – august 2011

Constanta – septembrie 2011

 

Inscrierea la workshop este gratuita pentru toti antreprenorii sau managerii interesati.

Participarea la workshop-uri ofera si posibilitatea inscrierii gratuite la cursurile de dezvoltare a competentelor manageriale si antreprenoriale: Curs de perfectionare pentru competente in management (10 zile) si Curs de perfectionare pentru competente antreprenoriale (adaptarea programului antreprenorial legiferat de Ministerul Economiei si Muncii din Austria – 16 zile).

Workshopul se desfasoara in cadrul proiectului “Consiliere si formare profesionala la standarde europene pentru antreprenori si manageri” cofinantat din Fondul Social European.

Pentru informatii suplimentare : email contact@gandesteprofitabil.ro ; tel. 021.310.33.41.

www.gandesteprofitabil.ro