IT Assist lanseaza programe alternative de licentiere software pentru reducerea pirateriei

In conditiile economice actuale companiilor le este din ce in ce mai greu sa achizitioneze licentele software necesare pentru desfasurarea activitatii. Avand in vedere si nivelul ridicat al pirateriei software din Romania, de peste 66%, IT Assist propune o alternativa eficienta pentru companii: software livrat ca serviciu, cu plata lunara.

add comment

2009 a adus o crestere de 50% pentru IT Assist

Desi am trecut printr-un an de criza in sectorul IT, la incheierea anului 2009 IT Assist raporteaza o crestere de 50% a veniturilor din servicii IT si o cifra de afaceri previzionata de 3 Milioane RON pentru 2010.

add comment

Red Bull Romania a ales IT Assist pentru managementul infrastructurii IT

Red Bull Romania si IT Assist au incheiat un parteneriat pe temen lung prin care IT Assist ofera servicii IT profesionale si asigura managementul infrastructurii IT.

1 comment

47% din companii plaseaza IT-ul in TOP 3 pentru reducerea costurilor

IT Assist, furnizor de solutii si servicii IT, a realizat un studiu care releva faptul ca 47% din companiile cu peste 11 angajati aleg IT-ul atunci cand sunt pusi in situatia de a reduce costuri. Ca raspuns, IT Assist lanseaza programul “Un IT eficient conduce la costuri mai mici si profituri mai mari”

add comment